Городищенська сільська рада
Рівненського району Рівненської області

27 річниця Незалежності України

None

Шановні односельчани прийміть наші щирі вітання з Днем Незалежності України! 

    Наша країна, наш народ вже в 27 раз святкує здійснення одвічної мрії українців - бути господарями на своїй прекрасній, богом данній землі. Багато поколінь українців могли про це хіба що мріяти. Нам, сьогоднішнім українцям, дано долею шанс в такий період жити. Жити - як? Жити, як Людина, як Громадянин, як Українець. Безумовно, ці роки незалежності стали випробуванням для всіх нас - випробуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті - на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому. що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі.

    Багато чого в нашій країні зараз викликає подив. Багато чого - обурення. Є чим пишатися, є що виправляти, є що вдосконавлювати. Перш за все завжди слід пам’ятати, що змінити світ можна тільки змінивши себе. 

     Від усієї душі бажаю Вам, Вашим рідним та колегам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, успіхіву всіх справах і починаннях заради процвітання незалежноїУкраїни, добробуту її народу, Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

 

З повагою,

Городищенський сільський голова                                               Петро Павлюк