Городищенська сільська рада
Рівненського району Рівненської області

Оголошення!!!

None

Оголошення!!!

Відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад»,  розпорядження сільського голови №40 від 19 вересня 2019 року «Про вивчення пропозиції щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад та її громадське обговорення» та з метою обговорення ініціативи жителів територіальної громади щодо добровільного об’єднання територіальних громад сіл Городище та Кругле Городищенської сільської ради Рівненського району Рівненської області з територіальною громадою міста Рівне Рівненської міською ради в Рівненську міську об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром в місті Рівне на території Городищенської  сільської ради проводиться громадське обговорення.

На громадське обговорення виноситься  пропозиція членів територіальної громади щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад сіл Городище та Кругле Городищенської сільської ради Рівненського району Рівненської області з територіальною громадою міста Рівне Рівненської міською ради в Рівненську міську об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром в місті Рівне.

Громадське обговорення проводитиметься  у формі громадських слухань 06.10.2019 о 14 год 00 хв в приміщенні актового залу Городищенської виправної колонії № 96.

В період з з 20 вересня 2019 року по 4 жовтня 2019 року з 9:00 год. по 18:00 год. включно за адресою: с. Городище, вул. Рівненська,  (приміщення сільської ради) буде проводитися збір письмових пропозицій від жителів сіл Городищенської сільської ради, які з певних причин не можуть взяти участь в обговореннях у визначений час.

Анонімні пропозиції (зауваження ) не розглядаються.

Після узагальнення результатів громадського обговорення й зібраних пропозицій всі матеріали подаються до Городищенської сільської ради на наступну сесію для прийняття рішення про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад сіл Городище та Кругле Городищенської сільської ради Рівненського району Рівненської області з територіальною громадою міста Рівне Рівненської міською ради в Рівненську міську об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром в місті Рівне або відмову.

За додатковою інформацією звертатися за тел. 207-134.

 

                                                                    Сільський голова,  Петро Павлюк